Pogoji poslovanja

Politika varovanja osebnih podatkov (kratko)

 

Vaši osebni in kontaktni podatki, ki ste jih nam zaupali na spletni strani danolicen.si, preko katerega koli od ponujenih načinov pridobivanja teh podatkov, ne bodo nikoli zlorabljeni.

  • Vaši osebni in kontaktni podatki ne bodo posredovani tretji osebi (z izjemo v kolikor to zahteva zakon).
  • Elektronskih sporočil, na katere se niste prijavili z vašim izbranim elektronskim kontaktom, ne boste prejemali.
  • Vedno vam je dana možnost, da se kadarkoli enostavno odjavite od prejemanja e-poštnih obvestil. V kolikor ne želite več prejemati e-poštnih obvestil, na poslano e-obvestilo odgovorite z besedo Odjava.

 

Politika varovanja osebnih podatkov (obrazloženo)

 

Izjava o politiki varovanja osebnih podatkov in Zakon o varstvu osebnih podatkov

 

Upravljalec spletne strani se zavezuje, da bo z največjo skrbnostjo hranil in obdeloval osebne podatke ter skrbel za varstvo zasebnosti strank. Zavezuje se, da podatkov brez vašega soglasja ne bo posredoval tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

Stran ne bo zbirala kakršnih koli informacij iz vašega računalnika brez vaše vednosti. To pomeni, da upravljajec spletne strani zbira samo podatke, ki jih posredujete prostovoljno, in ne bo poznal vaše identitete ali kakršne koli druge informacije, ki je ne boste posredovali sami.

 

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

 

Osebni podatki so vaši identifikacijski podatki: elektronski naslov.

Šteje se, da je obiskovalec, ki je posredoval elektronsko sporočilo preko spletnega obrazca, podal prostovoljno izjavo volje, da sprejema in se strinja s pogoji uporabe spletne strani, da daje osebno privolitev v uporabo in obdelavo posredovanih osebnih podatkov, skladno z zakonom.

Upravljajec spletne strani shrani vaše osebne podatke zgolj v primeru, ko vi te prostovoljno posredujete na ponujenem mestu za tovrstne zadeve na spletni strani, pri čemer je jasno vidno, da z vpisom v ponujeno mesto s svojimi osebnimi podatki dovoljujete, da se vaši podatki shranijo v namene uporabe osebnih podatkov, kot je uporaba osebnih podatkov definirana v odseku “Uporaba in širjenje osebnih podatkov”  v splošnih pogojih poslovanja, objavljenih na spletni strani danolicen.si.

 

Uporaba in širjenje osebnih podatkov

 

Upravljalec spletne strani bo vaše osebne podatke uporabil za elektronsko obveščanje o novostih na spletni strani danolicen.si ali za komuniciranje z vami za potrebe zaključevanja z vaše strani naročenih produktov ali storitev.

Upravljalec spletne strani se zavezuje, da vaših osebnih podatkov nikoli ne posreduje tretji osebi (z izjemo v kolikor to zahteva zakon), razen če tovrstno zadevo izrecno dovoljujete ali ste ob prijavi ob tem izrecno obveščeni.

 

Beleženje statistike

 

Kadarkoli dostopite na spletno stran danolicen.si, se beležijo neosebni splošni podatki o statistiki spletne strani v namene pridobivanja statističnih informacij privlačnosti in uporabnosti spletne strani ter kot pokazatelj možnosti izboljšav. Ti podatki so neosebni, niso predmet nadaljnjih obravnav in niso posredovani tretji osebi.

 

Piškotki

 

Spletna stran danolicen.si uporablja tehnologijo piškotkov.

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik − ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki ne prenašajo nobenih osebnih podatkov ali podatkov o vašem računalniku. Če ne želite prejemati piškotkov, lahko spremenite nastavitev vašega brskalnika – vendar imate zaradi tega lahko težave z delovanjem določenih funkcij na spletni strani danolicen.si.

 

Varnost

 

Upravljalec spletne strani bo vedno zagotavljal varnost vaših osebnih podatkov.

 

Mladoletne osebe

 

Mladoletne osebe naj ne bi posredovale kakršnih koli osebnih podatkov na spletni strani danolicen.si. Ker teh podatkov ne more preverjati, upravljalec spletne strani priporoča staršem, da opomnijo mladoletnike o varni uporabi spleta in jih opozorijo, da ni priporočeno kakršno koli posredovanje osebnih podatkov na spletu.

 

Povezave do ostalih strani

 

Izjava o varovanju osebnih podatkov se nanaša na spletno stran danolicen.si.

Izjava o varovanju osebnih podatkov za spletne strani, ki imajo zgolj povezavo s spletne strani danolicen.si, vendar so svoja lastna spletna stran, ne velja.

 

Pravica do kontakta

 

Vsak obiskovalec spletne strani danolicen.si ima v vsakem trenutku omogočeno možnost, da upravljalca spletne strani kontaktira na spodaj zapisane kontaktne podatke.

Kontakt:
Dano Ličen
Tominčeva 8
5250 Solkan

tel.: +386 (0)40 464 790
e-pošta: svetovanjedano@gmail.com

 

Objava morebitnih sprememb

 

Morebitne spremembe politike varovanja osebnih podatkov bodo javno objavljene in vidne na spletni strani danolicen.si.

Zadnjič posodobljeno: 21. maj 2018